< Back to Press Releases

InnoGames geeft meer info over nieuwe hit Tribal Wars 2 vrij!

- Toonaangevende online uitgever lost meer details over steden en gebouwen. Het langverwachte vervolg op Tribal Wars wordt uitgebreid gepresenteerd op GamesCom 2014 -

Hamburg, 23 juli, 2014

Versterk de stadsmuren en las extra patrouilles op de wallen in, want InnoGames geeft vandaag meer details vrij over de verschillende gebouwen van het online strategiespel  Tribal Wars 2. Een gigantisch leger hebben is één ding, maar om succesvol te zijn mag je de ontwikkeling van je stad niet onderschatten. Hoe meer invloed spelers vergaren, hoe meer steden ze onder hun bewind krijgen, elk met maar liefst 16 verschillende types gebouwen om te managen. Check zeker de nieuwe video die het doel van de verschillende bouwwerken uitlegt.

Trailer:  https://www.youtube.com/watch?v=d-I2rgDhYz8

Een bloeiende stad in Tribal Wars 2 wordt gebouwd op stevige fundamenten – productieve boerderijen, volle pakhuizen en stevige legerkazernes beschermd door een indrukwekkende stadsmuur. Op die basis worden nadien specifieke gebouwen met speciale vaardigheden neergepoot. Zo wordt in de herberg op slinkse plannetjes gebroed en helpt een ziekenhuis gewonde soldaten weer op de been. Met een dierenarts kunnen zelfs hun paarden worden verzorgd. Door het optrekken van een standbeeld komt je stad dan weer onder bescherming van een machtige Paladin.

Met een universiteit, ridderhuis of een versterkte burcht zet je pas echt de kroon op het werk. Universiteiten leveren niet enkel goud op, ze trekken ook edellieden aan die nodig zijn om vijandige dorpen te veroveren.  Ridderhuizen geven je dan weer toegang tot één van drie unieke vaardigheden of units en in een burcht kan je tot koning van de regio worden gekroond. Hierdoor krijg je voldoende macht om je bondgenoten uit te roepen tot Meesterspion of Groot Inquisiteur. Speciale titels die uiteraard gepaard gaan met extra unieke vaardigheden.   

Over Tribal Wars  2 

In Tribal Wars 2 ben je de leider van een klein Middeleeuws dorp en is het jouw taak om je rijk uit te breiden. De oorlog woedt overal, en je zal constant moeten strijden om te overleven. Deze MMO focust zich dan ook op realtime strategische gevechten met en tegen andere spelers. Tribal Wars 2 is speelbaar op Android, iOS en internetbrowsers, maar je hebt slechts één account nodig om in te loggen, zodat je het spel altijd kan spelen op de manier die je verkiest. Registreer je nu alvast voor de aankomende bèta op www.tribalwars2.com.

Over InnoGames 

Met meer dan 120 miljoen geregistreerde spelers is InnoGames een van de grootste ontwikkelaars en aanbieders van gratis online games. De in Hamburg gevestigde onderneming stelt momenteel 300 professionals uit 22 landen tewerk. Naast  Tribal Wars, gooide het bedrijf hoge ogen met de spellen  Forge of Empires en  Grepolis.

Games Press

Games Press is the leading online resource for games journalists. Used daily by magazines, newspapers, TV, radio, online media and retailers worldwide, it offers a vast, constantly updated archive of press releases and assets, and is the simplest and most cost-effective way for PR professionals to reach the widest possible audience. Registration for the site and the Games Press email digest is available, to the trade only, at www.gamespress.com